Heist Loopt & Zingt

“Heist Loopt” is een sportieve joggingnamiddag op en rond de “Berg van Heist” dat wordt georganiseerd door “Actie Zorgenmens” en volledig ten voordele van de sociale verenigingen uit Heist-op-den-Berg. Individueel deelnemen kan, maar de meest succesvolle formule is onze "Aflossing halve Marathon", in een team van vier deelnemers samen "de Berg overwinnen"! De kinderen hebben een nieuw vertrekuur met een nieuw parkoers, en er is de ganse namiddag kinderanimatie!

Zondag 27 augustus 2017

NIEUW: Start en aankomst op het evenementenplein aan het CC !

Ook dit jaar starten we niet met de kinderreeksen, maar wel met de individuele reeksen bij de volwassen van de 5 km en de 10 km. Na deze aankomst komen de kinderen en de G-Atleten aan de beurt, en ze krijgen een volledig nieuw parcours! Vervolgens komt de meest populaire formule aan bod: de "Aflossing halve Marathon"! Nog nooit hebben zoveel ploegen ingeschreven met deze formule als vorig jaar: meer dan 170 teams van 4 personen namen deel aan deze aflossingswedstrijd. In team "op en over de Berg"! Familieleden, bedrijven en vrienden strijden om samen het snelste onze Berg te overwinnen! Sport en plezier verzekerd! Daarom nodigen we u uit een team te vormen met uw vrienden, en deel te nemen aan de aflossing wedstrijd!

Meer informatie & inschrijven? Kijk snel op www.actiezorgenmens.be of www.heistloopt.be.

"Heist Zingt", het leukste gratis concert én zangfeest van het jaar!

"Heist Zingt" is een meezing-concert avond, waar u kan genieten van de leukste en bekendste liedjes, en waardat meezingen niet verboden is! De Berghelling zal dit jaar omgetoverd worden in een zangfeest voor iedereen, met een zangboekje in de hand! Extra aandacht wordt besteed aan een heus lichtspektakel om uw aanwezigheid aan de voet van de Berg nog aangenamer te maken. Ambiance en sfeer verzekerd!

Heist Zingt: line up 2017

18u00 Vlaamse meezingers met DJ

19u00 Ronny Lee

20u15 Elentriek